Απορρόφηση των αθλητριών από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ιωάννινα, 29-08-2022

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει την ίδρυση τμήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Πρόκειται για ιστορική στιγμή, μιας και ο ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχει πλέον ενεργά, στην ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Η ίδρυση του τμήματος, πραγματοποιείται με τη συμφωνία για απορρόφηση από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, του αγωνιστικού τμήματος ποδοσφαίρου Γυναικών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ καθώς και του τμήματος υποδομής των μικρών κοριτσιών της Ακαδημίας.

Σκοπός της ίδρυσης του τμήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενασχόληση κοριτσιών στον αθλητισμό και δη στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Στόχοι της ενέργειας είναι: – η άμβλυνση των στερεοτύπων – η παροχή διεξόδου άθλησης στις αθλήτριες – η παροχή ποιοτικών εγκαταστάσεων προπόνησης και υγιεινής στις αθλήτριες.

Να σημειωθεί πως το Τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών και η Ακαδημία Κοριτσιών του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν θα είναι αποκομμένο από το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά θα υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ των προπονητών και των ομάδων, προκειμένου να υπάρχει αγωνιστική συνέπεια και ομοιογένεια, βασιζόμενη στη φιλοσοφία του ΠΑΣ.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι.

Η προετοιμασία της Αγωνιστικής Ομάδας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας κοριτσιών θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, απευθύνει κάλεσμα σε αθλήτριες, να συμμετάσχουν στο εγχείρημα και να αγωνιστούν με τον Ταύρο στη φανέλα.

Εκ του Δ.Σ.

Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα: http://www.fcpasgiannina.gr/idrysi-tmimatos-podosfairoy-gynaikon/

#pasgianninawft #pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasgianninafamily #pasgiannina1966 #ioannina #ιωάννινα #apirotan #απειρωταν #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece #μετονταύρο #μετονταύροστηφανέλα

Ανοιχτή επιστολή για μη πρόσβαση σε τουαλέτες και αποδυτήρια στις αθλήτριες ποδοσφαίρου των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Ιωάννινα, Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022

Αξιότιμε Δήμαρχε Δήμου Ιωαννιτών κ. Μωυσή Ελισάφ,

ως γονέας αθλήτριας και πρόεδρος του αθλητικού σωματείου ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, με την παρούσα ανοιχτή επιστολή ζητώ ενημέρωση, γιατί οι αθλήτριες ποδοσφαίρου των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, στερήθηκαν την πρόσβαση σε βασικές συνθήκες υγιεινής (τουαλέτες και αποδυτήρια) στο παραχωρηθέν τυπικά και νόμιμα σωματείο μας δυνάμει του υπ’ αριθμ. πρωτ. 608/30-06-2021 εγγράφου της Δ/νσης Νεολαίας και Άθλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δημοτικό Γήπεδο Ανατολής, για την αθλητική χρονιά 2021-2022.

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ είναι αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με έδρα τα Ιωάννινα, και καλλιεργούν το άθλημα του ποδοσφαίρου γυναικών, με ομάδα σε εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. Επιπλέον, την προηγούμενη σεζόν είχε τη μοναδική ομάδα ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, αποτελούμενη αποκλειστικά από κορίτσια, που συμμετείχε σε πρωτάθλημα υποδομών Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων.
Για τις ανάγκες της άθλησης των αθλητριών μας, ο Δήμος Ιωαννιτών, μας είχε παραχωρήσει το Δημοτικό Γήπεδο Ανατολής, αποτελούμενο από τρία γήπεδα, δυο με φυσικό χλοοτάπητα και ένα με συνθετικό, για σύγχρηση με το αθλητικό σωματείο “Α.Ο. Ανατολής”.

Ωστόσο, όπως σας ενημερώσαμε στις 13-01-2022 με το Α.Π. 66 έγγραφό μας (σχετικά έγγραφα, Α.Π. 4831 Δήμαρχος Ιωαννιτών, Α.Π. 4832 Δ. Τεχνικών Υπηρεσιών, Α.Π. 4833 Αντιδήμαρχος Έργων και Δημοτικής Ενότητας Ανατολής, Α.Π. 4834 Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Συντήρησης Έργων, Α.Π. 4835 Αντιδήμαρχος Αθλητισμού), η διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής μας στέρησε / δεν μας επέτρεψε τη χρήση τουαλετών και αποδυτηρίων. Σας καλέσαμε δε, να σκεφτείτε το πρόβλημα των αθλητριών μας όταν χρειάζεται να αλλάξουν ή να έχουν ανάγκη χρήσης τουαλετών ως γυναίκες.
Στο εν λόγω έγγραφο σας γνωρίσαμε επίσης πως η διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής δεν μας επέτρεψε τη χρήση ελάχιστων τετραγωνικών στο γήπεδο με το χόρτο, πίσω από τις εστίες, τις βραδινές ώρες που έκανε προπόνηση η ακαδημία μας. Να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο πίσω από τις εστίες προπονείται η ομάδα Κ – 10 της ακαδημίας του Α.Ο. Ανατολής, σε χρόνο που δεν συνέπιπτε με το χρόνο προπόνησης της δικής μας ακαδημίας. Είχαμε λοιπόν το παράδοξο, το γήπεδο με το χόρτο τα βράδια να είναι λουσμένο στο φως με τους 4 πυλώνες ανοιχτούς και να προπονείται εκεί η ομάδα ανδρών του Α.Ο. Ανατολής (με έξοδα φωτισμού του Δήμου Ιωαννιτών), και τα 17 κορίτσια 7-12 χρονών (της μοναδικής ακαδημίας κοριτσιών σε πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. στην Ελλάδα), να προπονούνται με φορητούς προβολείς σε κοντάρια βαψίματος που στήναν οι άνθρωποι των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ τα βράδια των προπονήσεων στο συνθετικό γήπεδο.
Στο ίδιο έγγραφο, τέλος, σας παρακαλέσαμε να σκεφτείτε πως και οι οικογένειες των αθλητριών μας είναι δημότες αυτής της πόλης (37 ενεργά μέλη του σωματείου μας) και έχουν ισότιμο και ομοειδές δικαίωμα για άθληση των παιδιών τους. Κάναμε έκκληση να σκεφτείτε πως θα ήταν και το δικό σας παιδί σε αυτή τη θέση της αθλήτριας και θα χρειαζόταν πρόσβαση σε τουαλέτα.

Σε συνάντηση που ακολούθησε του εγγράφου μας, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, την Τρίτη 08-02-2022, παρόντος εκπροσώπου των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και του Αντιπροέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Γιαννάκη, του Αντιδήμαρχου και υπεύθυνου Δ.Ε. Ανατολής κ. Αρλέτου, του Αντιδήμαρχου για θέματα αθλητισμού κ. Τσόλη και του προέδρου του Α.Ο. Ανατολής, οι άνθρωποι του Δήμου Ιωαννιτών ταυτίστηκαν με τις απόψεις του προέδρου του Α.Ο. Ανατολής και απλά έδωσαν την έγκρισή τους για συνέχιση των προπονήσεων των αθλητριών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, με τους ίδιους όρους, ζητώντας όμως από τον πρόεδρο του Α.Ο. Ανατολής να παράσχει πρόσβαση των αθλητριών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ στις τουαλέτες.

Ωστόσο οι τουαλέτες εξακολουθούσαν να είναι κλειστές για τις αθλήτριές μας. Αποκορύφωμα δε, την Κυριακή 20-03-2022, σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Γυναικών μεταξύ των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και του Κεραυνού Θεσπρωτικού, οι κοινόχρηστες τουαλέτες να είναι κλειδωμένες και να προκύψουν έντονα παράπονα από τους θεατές και τη διοίκηση της φιλοξενούμενης ομάδας, όπως βέβαια και για τις αθλήτριές μας κατά τη διάρκεια των προπονήσεών τους.

Κατόπιν αυτού του περιστατικού, οδηγηθήκαμε στην επανάληψη του εύλογου, δίκαιου και αυτονόητου αιτήματός μας, στις 30-03-2022, με το Α.Π. 77 έγγραφό μας (σχετικά έγγραφα, Α.Π. 32707 Δήμαρχος Ιωαννιτών, Α.Π. 32709 Αντιδήμαρχος Έργων και Δημοτικής Ενότητας Ανατολής, Α.Π. 32708 Αντιδήμαρχος Αθλητισμού). Μέσω αυτού, σας κάναμε εκ νέου έγγραφη ενημέρωση πως δεν είχαμε ακόμη πρόσβαση σε τουαλέτες και αποδυτήρια και αιτηθήκαμε έστω και την τελευταία στιγμή, αυτή την παροχή στις αθλήτριές μας.
Έγγραφη απάντηση δεν πήραμε ποτέ. Ύστερα από ένα μήνα, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κ. Γιαννάκη και μας ενημέρωσε πως ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ανατολής κ. Αρλέτος, τον απέτρεψε να ασχοληθεί με το Δημοτικό Γήπεδο Ανατολής, σα να μην υπήρχε επίσημο παραχωρητήριο από τον Δήμο και προβλήματα σύγχρησης με το σωματείο του Α.Ο. Ανατολής. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Αρλέτο, μας είπε πως κακώς αθλούνται οι αθλήτριές μας στο Δημοτικό Γήπεδο Ανατολής. Όταν ζητήσαμε ευγενικά εξηγήσεις, μας έκλεισε το τηλέφωνο.

Αξιότιμε Δήμαρχε των Δημοτών και Δημοτισσών του Δήμου Ιωαννιτών, του Δήμου των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών, γνωρίζοντας την προσωπική σας ευαισθησία σε θέματα ισότητας των δυο φύλων, θα επιθυμούσα, πρωτίστως ως γονέας αθλήτριας και δευτερευόντως ως πρόεδρος του Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου γυναικών και κοριτσιών ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, να εξηγήσετε ΓΙΑΤΙ δεχτήκατε και επιτρέψατε να μην έχουν πρόσβαση οι αθλήτριές μας σε βασικές συνθήκες υγιεινής (τουαλέτες και αποδυτήρια) κατά την άθλησή τους, εν έτει 2022, σε Δημοτικό Γήπεδο του Δήμου Ιωαννιτών, όπως είναι αυτονόητο και συμβαίνει στους χώρους άθλησης παγκοσμίως σε όλα τα ευνομούμενα κράτη, σύμφωνα και με τις οδηγίες και κανονισμούς των FIFA και UEFA. Οι υποστηρικτικές και προβεβλημένες για την ισότιμη θέση της γυναίκας και τα δικαιώματά της δηλώσεις των αρμόδιων φορέων της πόλης και του Δήμου είναι μόνο κατά την ημέρα εορτασμού της γυναίκας;
Δώστε μας μόνο μια εξήγηση, ΓΙΑΤΙ;;;

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και γονέας αθλήτριας
Ιωάννης Παΐλας

Η επιστολή σε μορφή pdf

 

 

Λήξη προπονήσεων Ακαδημίας Κοριτσιών ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 2021-2022

Με φιλικό αγώνα με μεικτές ομάδες ανάμεσα στις αθλήτριες της Ακαδημίας και της Αγωνιστικής Ομάδας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, έληξε η χρονιά 2021-2022 για την Ακαδημία Κοριτσιών Ποδοσφαίρου των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, την Παρασκευή 17-06-2022! Με μουσική, σουβλάκια και καλή διάθεση έκλεισε χαρούμενα η βραδιά!

Η Ακαδημία των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, ήταν η μόνη που συμμετείχε με ομάδα αποκλειστικά κοριτσιών σε πρωτάθλημα υποδομών ΕΠΣ στην κατηγορία Κ-12, σε ολόκληρη την Ελλάδα! Έχοντας κάνει τρεις γεμάτους γύρους αγώνων, από τον Οκτώβριο 2021 έως και τον Ιούνιο 2022, τα κορίτσια αγωνίστηκαν απέναντι σε μεικτές ομάδες αγοριών – κοριτσιών της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, κάνοντας άλματα στην εξέλιξή και στην αγωνιστικότητά τους. Εγχείρημα για το οποίο θα γίνει εκτενής αναφορά στις αναπτυξιακές υπηρεσίες της ΕΠΟ και της UEFA.

Πέρα από τις εγγενείς δυσκολίες του εγχειρήματος, οι ιθύνοντες των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και οι γονείς των αθλητριών, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την απόλυτη αδιαφορία έως και εχθρική αντιμετώπιση από το Δήμο Ιωαννιτών, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις για πρόσβαση σε βασικές συνθήκες υγιεινής!

Ευτυχώς, η στήριξη των προσπαθειών των αθλητριών μας από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου κ. Βρακά, καθώς και από το σύνολο σχεδόν των Σωματείων που συναγωνίστηκαν (πλην της μοναδικής μαύρης εξαίρεσης), οδήγησε στην ευτυχή και επιτυχή λήξη της χρονιάς.

Οι άνθρωποι των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, που είναι οι ίδιοι γονείς των αθλητριών του Σωματείου, ευχαριστούν από καρδιάς τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους προπονητές, τους παράγοντες των ομάδων και τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου για την στήριξη της προσπάθειας.

 


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Μια ακόμη γεμάτη εμφάνιση για την Ακαδημία των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Μια ακόμη γεμάτη εμφάνιση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ στα Ιωάννινα, στο πρωτάθλημα υποδομών Κ12 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου – αυτή τη φορά απέναντι στην ακαδημία της Ελεούσας, την Κυριακή, 03-04-2022.

Οι νεαρές αθλήτριες του Ηλία Αντώνογλου έχουν κάνει μεγάλα άλματα προόδου στεκόμενες άριστα στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας μεγάλες αρετές και εξέλιξη.
Σημαντική λεπτομέρεια, πως είναι ο ίδιος προπονητής και στην αγωνιστική ομάδα των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, που διαμορφώνει από νωρίς συγκεκριμένο αγωνιστικό στυλ στις νεαρές αθλήτριες των Ιωαννίνων για να έχουν φυσική εξέλιξη στην αθλητική τους πορεία, από την ακαδημία στις εθνικές κατηγορίες!

Φωτογραφικό υλικό της αναμέτρησης θα βρείτε στο σχετικό άλμπουμ στο Facebook.


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Αγώνας πρωταθλήματος, 13η αγωνιστική, 03-04-2022, με την Ελεούσα Ιωαννίνων

Την Κυριακή 03-04-2022 αγωνίζεται η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.

Ο αγώνας είναι ορισμένος για τις 13:00 η ώρα, με την ομάδα της Ελεούσας, στο Γήπεδο της Ελεούσας “Θεόδωρος Λώλης”.
Το Γήπεδο βρίσκεται πάνω στον δρόμο της επαρχιακής οδού Ιωαννίνων – Κόνιτσας. Κινούμενοι βόρεια, περνάμε το αεροδρόμιο, τον Άγιο Ιωάννη και το εργοστάσιο της Δωδώνης. Αμέσως μετά τον κόμβο της Ελεούσας, στα δεξιά, υπάρχει ένα περίπτερο, εκεί στρίβουμε δεξιά και βρίσκουμε το Γήπεδο.

 • Συγκέντρωση: Κυριακή, 12:30 στο γήπεδο της Ελεούσας
 • Αγώνας: 13:00
 • Διάρκεια: 2 ημίχρονα των 30 λεπτών με διάλειμμα των 5 λεπτών
 • Εμφάνιση: Οι αθλήτριες θα αγωνιστούν με τις λευκές μπλούζες, σκούρο μπλε σορτσάκι και τις σκούρες μπλε κάλτσες.
 • Απαραίτητες οι επικαλαμίδες.
 • Οι αθλήτριες θα έχουν μαζί τους:
  Βεβαίωση self-test 24ώρου, με οπωσδήποτε γραμμένο τον αριθμό καταχώρησης στο σύστημα edupass των μαθητών (εκτυπωμένη ή χειρόγραφη)
  ή Βεβαίωση νόσησης σε ισχύ
  ή Βεβαίωση εμβολιασμού σε ισχύ


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Αγώνας πρωταθλήματος, 12η αγωνιστική, 26-03-2022, με τον Άτλα Ιωαννίνων

Το Σάββατο 26-03-2022 αγωνίζεται η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.

Ο αγώνας είναι ορισμένος για τις 13:00 η ώρα, απέναντι στην ομάδα του Άτλα, στις εγκαταστάσεις του Epirus Sports Center στο Κάτω Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων (λεπτομερής χάρτης υπάρχει στην ιστοσελίδα μας).
Η πρόσβαση γίνεται, από τον κόμβο της Περιφερειακής, στον κόμβο Νεοχωρόπουλου, στον παράδρομο της Περιφερειακής, νότια του κόμβου.

 • Συγκέντρωση: Σάββατο, 12:30 στο γήπεδο του Epirus Sports Center
 • Αγώνας: 13:00
 • Διάρκεια: 2 ημίχρονα των 30 λεπτών με διάλειμμα των 5 λεπτών
 • Εμφάνιση: Οι αθλήτριες θα αγωνιστούν με τις λευκές μπλούζες, σκούρο μπλε σορτσάκι και τις σκούρες μπλε κάλτσες.
 • Απαραίτητες οι επικαλαμίδες.
 • Οι αθλήτριες θα έχουν μαζί τους εκτυπωμένη ή χειρόγραφη βεβαίωση self-test 24ώρου, με οπωσδήποτε γραμμένο τον αριθμό καταχώρησης στο σύστημα του self-test των μαθητών. Χωρίς αυτή δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν.
 • Οι αθλήτριες θα έχουν μαζί τους:
  Βεβαίωση self-test 24ώρου, με οπωσδήποτε γραμμένο τον αριθμό καταχώρησης στο σύστημα του self-test των μαθητών (εκτυπωμένη ή χειρόγραφη)
  ή Βεβαίωση νόσησης σε ισχύ
  ή Βεβαίωση εμβολιασμού σε ισχύ


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Αγώνας πρωταθλήματος Ακαδημίας κοριτσιών ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, με τον Ερμή Ιωαννίνων, 13-03-2022

Την Κυριακή 13-03-2022, στις 11:00 αγωνίζεται Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Ε.Π.Σ.ΗΠ.

Η αναμέτρηση είναι απέναντι στην ομάδα του Ερμή Ιωαννίνων και θα πραγματοποιηθεί, στο Γήπεδο Κλήμης.

 • Συγκέντρωση: Κυριακή, 10:30 στο γήπεδο του Κλήμης
 • Αγώνας: 11:00
 • Διάρκεια: 2 ημίχρονα των 30 λεπτών με διάλειμμα των 5 λεπτών
 • Εμφάνιση: Θα αγωνιστείτε με τις λευκές μπλούζες, το σκούρο σορτσάκι ή κολάν ή φόρμα και τις σκούρες μπλε κάλτσες.
 • Απαραίτητες οι επικαλαμίδες.
 • Οι αθλήτριες θα έχουν μαζί τους εκτυπωμένη ή χειρόγραφη:
  • Βεβαίωση self-test 24ώρου, με οπωσδήποτε γραμμένο τον αριθμό καταχώρησης στο σύστημα του self-test των μαθητών, ή
  • Βεβαίωση νόσησης σε ισχύ, ή
  • Βεβαίωση εμβολιασμού σε ισχύ
 • Το γήπεδο βρίσκεται αμέσως μετά την πίστα εξέτασης οδηγών και το πρατήριο υγραερίου του Φαρμάκη:
  • Βγαίνοντας από την πόλη, στην Εθνική οδό, κινούμενοι νότια, περνάτε τα φανάρια του ΤΕΙ.
  • Αμέσως μετά, πριν το Porcelana, έχει ένα παράδρομο δεξιά με πινακίδα (Farmakis Gas). Στρίβετε εκεί στα δεξιά.
  • Αμέσως μετά το Casa Bagno Γκίζας, στρίβετε αριστερά, ακολουθώντας την πινακίδα Farmakis Gas.
  • Περνάτε την πίστα εξέτασης οδηγών που βρίσκεται αριστερά σας και το πρατήριο υγραερίου Φαρμάκης που βρίσκεται δεξιά σας.
  • Ύστερα από 200 μέτρα, βρίσκετε το γήπεδο Κλήμης, που αγωνίζεται ο Ερμής. Εκεί θα γίνει ο αγώνας. 
  • Συνεχίζοντας ευθεία, ο δρόμος αυτός βγαίνει στα συνεργεία
  • Αναλυτικός χάρτης

Αγώνας πρωταθλήματος ακαδημίας κοριτσιών ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, 26-02-2022

Η Ακαδημία Κοριτσιών Ποδοσφαίρου των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Υποδομών Κ-12 της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

Αντίπαλος το Σάββατο 26-02-2022 στις 12:00 η ομάδα του Απόλλωνα Ιωαννίνων, στις εγκαταστάσεις του SoccerWorld στα Ιωάννινα.
Η πρόσβαση γίνεται, βγαίνοντας από την πόλη και πηγαίνοντας νότια, από τα φανάρια του Πράκτικερ, στρίβουμε αριστερά (ανατολικά). Μετά ακολουθούμε τις πινακίδες, κάνοντας μια κυκλική διαδρομή στον κάμπο δεξιόστροφα.

 • Συγκέντρωση: Σάββατο, 11:40 στο γήπεδο του Soccer World
 • Αγώνας: 12:00
 • Διάρκεια: 2 ημίχρονα των 30 λεπτών με διάλειμμα των 5 λεπτών
 • Εμφάνιση: Θα αγωνιστείτε με τις λευκές μπλούζες, το σκούρο μπλε σορτσάκι ή κολάν ή φόρμα και τις σκούρες μπλε κάλτσες.
 • Απαραίτητες οι επικαλαμίδες.
 • Οι αθλήτριες θα έχουν μαζί τους εκτυπωμένη ή χειρόγραφη βεβαίωση self-test 24ώρου, με οπωσδήποτε γραμμένο τον αριθμό καταχώρησης στο σύστημα του self-test των μαθητών
  ή πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ
  ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ
  ή ράπιντ τεστ
  ή μοριακό τεστ
  Χωρίς κάποιο από τα ανωτέρω δικαιολογητικά, δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν

 


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Αγώνας πρωταθλήματος για την Ακαδημία Κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ στις 13-02-2022

Και η Ακαδημία Κοριτσιών Ποδοσφαίρου των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ επανεκκινεί τους αγώνες της για τον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ-12 της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

Τα νεαρά κορίτσια των Ιωαννίνων αγωνίζονται ως αποκλειστικά ομάδα κοριτσιών απέναντι σε ομάδες αγοριών. Αντίπαλος αυτή την Κυριακή 13-02-2022 στις 10:00 η ομάδα του Α.Ο. Γιάννινα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά όλο το διάστημα του Χειμώνα χωρίς διακοπή και τα κορίτσια κάνουν αλματώδη πρόοδο στην εξέλιξή τους.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Γιάννινα, στο δρόμο πριν το Πέραμα.

 • Συγκέντρωση: 09:45 στο γήπεδο του Α.Ο. Γιάννινα, πριν το Πέραμα
 • Αγώνας: 10:00
 • Διάρκεια: 2 ημίχρονα των 30 λεπτών με διάλειμμα των 5 λεπτών
 • Εμφάνιση: Λευκές μπλούζες, σκούρο σορτσάκι, σκούρες μπλε κάλτσες. Απαραίτητες οι επικαλαμίδες.
 • Οι αθλήτριες θα έχουν μαζί τους εκτυπωμένη ή χειρόγραφη βεβαίωση self-test 24ώρου, με οπωσδήποτε γραμμένο τον αριθμό καταχώρησης στο σύστημα του self-test των μαθητών. Χωρίς αυτή δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν.
  Αν έχουν νοσήσει ή είναι πλήρως εμβολιασμένες θα έχουν μαζί τους την βεβαίωση νόσησης ή εμβολιασμού.


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Αιμοδοσία από την ΕΠΣ Ηπείρου σε συνεργασία με το Hall of Brands

Η Ε.Π.Σ. Ηπείρου σε συνεργασία με το Hall of Brandsχορηγό του Ποδοσφαίρου Γυναικών και Κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ -, στα πλαίσια της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, της προώθησης των Αξιών του Αθλητισμού και τη στήριξη ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων, αναλαμβάνει για ακόμη μία χρονιά την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αιμοδοσίας καθώς και της συλλογής τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και υπόδησης, τα οποία θα διανεμηθούν στο οικοτροφείο Ντουραχάνης.

Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Hall of Brands (6o χλμ. Ιωαννίνων – Αθηνών), την Τετάρτη στις 22/12/2021 από 13:00 έως 20:00, με τη διαδικασία της αιμοδοσίας να λαμβάνει χώρα εντός του καταστήματος και τη συλλογή των αγαθών στα γήπεδα μπάσκετ του Hall of Brands, στο πίσω μέρος του.

Για κάθε φιάλη αίματος το Hall of Brands χαρίζει 1 backpack & 1 gymsack.

Ας σημειωθεί, πως στον πρόσφατο αγώνα της Αγωνιστικής Ομάδας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με τη Βέροια, συλλέχθηκε μεγάλη ποσότητα ρούχων, τροφίμων και χρηστικών αντικειμένων χάρη στην προσφορά των μελών, των αθλητριών και των γονέων της Ακαδημίας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ αλλά και των ανθρώπων και αθλητριών της ομάδας της Βέροιας.

Αυτά τα Χριστούγεννα ας κάνουμε όλοι ένα δώρο ζωής!


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece