Αιμοδοσία από την ΕΠΣ Ηπείρου σε συνεργασία με το Hall of Brands

Η Ε.Π.Σ. Ηπείρου σε συνεργασία με το Hall of Brandsχορηγό του Ποδοσφαίρου Γυναικών και Κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ -, στα πλαίσια της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, της προώθησης των Αξιών του Αθλητισμού και τη στήριξη ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων, αναλαμβάνει για ακόμη μία χρονιά την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αιμοδοσίας καθώς και της συλλογής τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και υπόδησης, τα οποία θα διανεμηθούν στο οικοτροφείο Ντουραχάνης.

Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Hall of Brands (6o χλμ. Ιωαννίνων – Αθηνών), την Τετάρτη στις 22/12/2021 από 13:00 έως 20:00, με τη διαδικασία της αιμοδοσίας να λαμβάνει χώρα εντός του καταστήματος και τη συλλογή των αγαθών στα γήπεδα μπάσκετ του Hall of Brands, στο πίσω μέρος του.

Για κάθε φιάλη αίματος το Hall of Brands χαρίζει 1 backpack & 1 gymsack.

Ας σημειωθεί, πως στον πρόσφατο αγώνα της Αγωνιστικής Ομάδας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με τη Βέροια, συλλέχθηκε μεγάλη ποσότητα ρούχων, τροφίμων και χρηστικών αντικειμένων χάρη στην προσφορά των μελών, των αθλητριών και των γονέων της Ακαδημίας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ αλλά και των ανθρώπων και αθλητριών της ομάδας της Βέροιας.

Αυτά τα Χριστούγεννα ας κάνουμε όλοι ένα δώρο ζωής!


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Posted in Νέα.