Ευχαριστήριο στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 για την φιλοξενία των κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ στον αγώνα με τον Βόλο

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ευχαριστούν την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 και την οικογένεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, για τη φιλοξενία των κοριτσιών της Αγωνιστικής Ομάδας και Ακαδημίας Ποδοσφαίρου των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, στον αγώνα του ΠΑΣ με τον Βόλο, το Σάββατο 11-12-2021. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ο αγώνας είχε συναρπαστική εξέλιξη και οι νεαρές αθλήτριες των Ιωαννίνων πραγματικά απόλαυσαν την εμφατική νίκη της ομάδας τους!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 φιλοξενεί την ομάδα ποδοσφαίρου των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ. Το έχει κάνει πάμπολλες φορές, όποτε της έχει ζητηθεί, ενώ σταθερά, σε κάθε εντός έδρας αγώνα φιλοξενεί παιδιά από Ακαδημίες και Ιδρύματα της περιοχής των Ιωαννίνων. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει ποδοσφαιρική παιδεία και καλλιεργεί τους αυριανούς φιλάθλους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, και το 2022 να φέρει στην ομάδα της πόλης μας νέες επιτυχίες!


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #pasgianninafc #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Posted in Νέα.