Αγώνας πρωταθλήματος, 6η αγωνιστική, 04-11-2021, εκτός έδρας με την Ελεούσα Ιωαννίνων

Το Σάββατο 04-12-2021 αγωνίζεται η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.

Ο αγώνας είναι ορισμένος για τις 13:00 η ώρα, απέναντι στην ομάδα της Ελεούσας Ιωαννίνων, στο Γήπεδο της Ελεούσας "Θεόδωρος Λώλης" (λεπτομερής χάρτης υπάρχει στην ιστοσελίδα μας).
Το Γήπεδο βρίσκεται πάνω στον δρόμο της επαρχιακής οδού Ιωαννίνων - Κόνιτσας. Κινούμενοι βόρεια, περνάμε το αεροδρόμιο, τον Άγιο Ιωάννη και το εργοστάσιο της Δωδώνης. Αμέσως μετά τον κόμβο της Ελεούσας, στα δεξιά, υπάρχει ένα περίπτερο, εκεί στρίβουμε δεξιά και βρίσκουμε το Γήπεδο.

  • Συγκέντρωση: Σάββατο, 12:40 στο γήπεδο της Ελεούσας
  • Διάρκεια: 2 ημίχρονα των 30 λεπτών με διάλειμμα των 5 λεπτών
  • Εμφάνιση: Οι αθλήτριες θα αγωνιστούν με τις λευκές μπλούζες, σκούρο μπλε σορτσάκι και τις σκούρες μπλε κάλτσες.
  • Απαραίτητες οι επικαλαμίδες.
  • Οι αθλήτριες θα έχουν μαζί τους εκτυπωμένη ή χειρόγραφη βεβαίωση self-test 24ώρου, με οπωσδήποτε γραμμένο τον αριθμό καταχώρησης στο σύστημα του self-test των μαθητών. Χωρίς αυτή δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν.

#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Posted in Ενημέρωση Γονέων - Αθητριών.