Αγώνας πρωταθλήματος για την Ακαδημία Κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ στις 13-02-2022

Και η Ακαδημία Κοριτσιών Ποδοσφαίρου των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ επανεκκινεί τους αγώνες της για τον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ-12 της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

Τα νεαρά κορίτσια των Ιωαννίνων αγωνίζονται ως αποκλειστικά ομάδα κοριτσιών απέναντι σε ομάδες αγοριών. Αντίπαλος αυτή την Κυριακή 13-02-2022 στις 10:00 η ομάδα του Α.Ο. Γιάννινα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά όλο το διάστημα του Χειμώνα χωρίς διακοπή και τα κορίτσια κάνουν αλματώδη πρόοδο στην εξέλιξή τους.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Γιάννινα, στο δρόμο πριν το Πέραμα.

  • Συγκέντρωση: 09:45 στο γήπεδο του Α.Ο. Γιάννινα, πριν το Πέραμα
  • Αγώνας: 10:00
  • Διάρκεια: 2 ημίχρονα των 30 λεπτών με διάλειμμα των 5 λεπτών
  • Εμφάνιση: Λευκές μπλούζες, σκούρο σορτσάκι, σκούρες μπλε κάλτσες. Απαραίτητες οι επικαλαμίδες.
  • Οι αθλήτριες θα έχουν μαζί τους εκτυπωμένη ή χειρόγραφη βεβαίωση self-test 24ώρου, με οπωσδήποτε γραμμένο τον αριθμό καταχώρησης στο σύστημα του self-test των μαθητών. Χωρίς αυτή δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν.
    Αν έχουν νοσήσει ή είναι πλήρως εμβολιασμένες θα έχουν μαζί τους την βεβαίωση νόσησης ή εμβολιασμού.


#απειρωτάν #apirotan #apeirotan #ioannina #ιωάννινα #ανατολή #anatoli #europa #europaprofil #europacares #dodoni #dodonieu #hallofbrands #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #csr #gekterna #ternaenergy #vikos #vikoswater #sustainability #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece

Posted in Νέα, Πρωτάθλημα, Ενημέρωση Γονέων - Αθητριών.